szpileczka

szpileczka

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1249]

Pasta jajeczno-łososiowa do kanapek

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Pyszna pasta na kanapki z dodatkiem ryby.

Pasta jajeczno-łososiowa do kanapek Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta jajeczno-łososiowa do kanapek

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczno-łososiowa do kanapek
Jajka gotujemy na twardo i obieramy. Zieloną cebulkę kroimyna drobno. Łososia, cebulke i ugotowane jajka rozdrabniamy na gładką masę, ja robię to w takim rozdrabniaczu do cebuli. Dodajemy łyżkę majonezu, świeżo zmielony pieprz i zaledwie szczypte soli, poniewaz ryba jest słona. Wszystko jeszcze raz mieszamy. Podajemy na kanapkach, posypane na górze zielona cebulką.
Pasta jajeczno-łososiowa do kanapek
Głowne składniki to łosoś, jajka i zielona cebulka.
Pasta jajeczno-łososiowa do kanapek
W takim rozdrabniaczu mieszam wszystko aż powstanie gładka masa.