iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pasta kanapkowa z Jaśka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pasta kanapkowa z Jaśka polecam na śniadanie

Pasta kanapkowa  z Jaśka

Składniki:

Pasta kanapkowa z Jaśka

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa z Jaśka
Fasolę dużą Jaś moczymy w wodzie całą noc. Na drugi dzień odlewamy wodę płuczemy fasole i gotujemy ją do miękkości w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej. Gdy fasola jest miękka odcedzamy ja i studzimy. Miksujemy z dodatkiem wyciśniętego czosnku,soli,pieprzu,sok z cytryny i oliwy z oliwek. Na koniec doprawiamy pieprzem i jeszcze raz miksujemy. Podajemy do kanapek .Kanapki ozdabiamy konserwową marchewka i np cebulą czerwoną