gosiek i edzia

gosiek i edzia

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 228]

Pasta kanapkowa z selera

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Polecam wyśmienitą pastę kanapkową z selera n pyszne śniadanko lub kolację. Pasta jest zdrowa i pożywna.

Pasta kanapkowa z selera

Składniki:

Pasta kanapkowa z selera

 

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa z selera
Ugotuj 5 jajek na twardo. Przelej zimną wodą i ostudź. O"studzone jajka obierz ze skorupki i pokrój w kosteczkę. Wrzuć do miski i połącz z selerem ze słoika. Żółty ser zetrzyj na tarce o dużych oczkach, połącz z masą selerowo - jajkową. Dopraw do smaku solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Wymieszaj z majonezem.