Babciagramolka

Babciagramolka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2812]

Pasta kurczakowa do krakersów :

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 7

Dwa w jednym . Gotowałam barszcz na kurczaku- wykorzystałam mięsko z zupy na pastę .

Pasta kurczakowa do krakersów :

Składniki:

Pasta kurczakowa do krakersów :

 

  • mięso z 1/2 udka gotowanego kurczaka
  • mięso z 1/2 udka wędzonego (ugotowanego ) kurczaka
  • 2 łyżeczki majonezu
  • pieprz grubo mielony kolorowy do smaku

 

Sposób przygotowania:

Pasta kurczakowa do krakersów :
Zmiksować w malakserze , rozdrabniaczu lub zmielić w maszynce obrane ze skórek, chrząstek i kości mięso. Wymieszać z majonezem .Doprawić pieprzem .
Podawać z krakersami lub do kanapek.