jaNina

jaNina

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1175]

Pasta orzechowo - serowa

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Pyszne masełko do chlebka przyjemną w smaku odmianą.

Pasta orzechowo - serowa Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta orzechowo - serowa

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta orzechowo - serowa
Masło topimy w rondelku, wsypujemy orzechy i przesmażamy je krótko ciągle mieszając.
Zdejmujemy z ognia, dodajemy ser i chili - mieszamy dokładnie.Przekładamy pastę do miseczki.
Odstawiamy w chłodne miejsce , by pasta ostygła.
Podajemy do smarowania pieczywa .

Najlepiej smakuje z domowym razowcem.
Pasta orzechowo - serowa
Masło wkładamy do rondelka, dodajemy orzechy i smazymy.
Pasta orzechowo - serowa
Dodajemy do orzechów ser i chili - mieszamy i odstawiamy do ostygnęcia.