goofy9

goofy9

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1117]

Pasta porowo-czosnkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pasta jest zdrowa i łatwa w przygotowaniu

Pasta porowo-czosnkowa Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta porowo-czosnkowa

 

Sposób przygotowania:

Pasta porowo-czosnkowa
Czosnek obieramy, następnie przeciskamy przez praskę lub drobno siekamy. Twaróg wyrabiamy ze śmietaną, majonezem oraz przyprawami. Por oczyszczamy i drobno siekamy, łączymy go z serem i dokładnie mieszamy. Jeśli pasta będzie zbyt sucha dodajemy więcej śmietany. Tak przygotowaną pastą smarujemy pieczywo. Smacznego!
Pasta porowo-czosnkowa
Twaróg wyrabiamy ze śmietaną, majonezem oraz przyprawami.
Pasta porowo-czosnkowa
Por oczyszczamy i drobno siekamy, łączymy go z serem