basia4ab

basia4ab

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 143]

Pasta rybna z dodatkiem fasolki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Jest znakomitą pasta na pieczywo. Pięknie pachnie ryba wędzoną.

Pasta rybna z dodatkiem fasolki

Składniki:

Pasta rybna z dodatkiem fasolki

 

  • szprotki wędzone w oleju 2 puszki
  • fasolka konserwowa czerwona 1 puszka
  • jajka ugotowane na twardo 5 szt
  • ogórek kiszony 5 szt
  • cebula 2 szt
  • pieprz mielony 2 szczypty
  • sól 1 szczypta
  • pieprz ziołowy 1 szczypta

 

Sposób przygotowania:

Pasta rybna z dodatkiem fasolki
Jajka gotuję na twardo.Cebulę,ogórki,jajka, kroję w kostkę.Fasolkę odsączam. Wszystkie składniki sałatki łączę, dodaję sól, pieprz mielony, pieprz ziołowy według uznania, mieszam i podaję do pieczywa. Życzę smacznego.