zewa

zewa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2423]

Pasta rybna z papryką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

pyszna pasta z makreli na kolację

Pasta rybna z papryką Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta rybna z papryką

 

Sposób przygotowania:

Pasta rybna z papryką
Rybę po usunięciu skóry i kręgosłupa podzielić na kawałki dokładnie usuwając ości. Cebulę po obraniu umyć i pokroić w kostkę, paprykę także pokroić w kostkę. Do miski wrzucić cebulę paprykę posiekany szczypior, rybę oraz dodać przyprawy i wymieszać pastę. Gotową pastę odstawić na kilka minut i ewentualnie doprawić. Podawać z dowolnym pieczywem.
Pasta rybna z papryką
do miski wrzucić składniki pasty i przyprawy
Pasta rybna z papryką
następnie wymieszać pastę i odstawić na kilka minut