marcinellino

marcinellino

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 149]

pasta rzodkiewkowa z pasztecikami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

pasta o smaku rzodkiewkowym z dodatkiem pasztecików

pasta rzodkiewkowa z pasztecikami

Składniki:

pasta rzodkiewkowa z pasztecikami

 

 

Sposób przygotowania:

pasta rzodkiewkowa z pasztecikami
Cebulę obieramy i drobno kroimy. Przygotowane rzodkiewki siekamy, dodajemy paszteciki i miksujemy z cebulą. Następnie dodajemy powoli jogurt i po łyżeczce twaróg. Śmietanę ubijamy i dokładnie mieszamy z masą. Do całości dodajemy wyciśnięty ząbek czosnku, doprawiając do smaku oraz posypując pokrojonymi kiełkami rzodkiewki i natką pietruszki. Całość mieszamy na jednolitą masę. Pastę chłodzimy przed podaniem.