goofy9

goofy9

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1117]

Pasta rzodkiewkowo-czosnkowa 2

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

To pyszna, wiosenna pasta do kanapek

Pasta rzodkiewkowo-czosnkowa 2 Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta rzodkiewkowo-czosnkowa 2

 

Sposób przygotowania:

Pasta rzodkiewkowo-czosnkowa 2
Ser biały wyrabiamy dokładnie ze śmietaną oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem. W razie gdyby ser był zbyt suchy dodajemy jeszcze odrobinę śmietany, doprawiamy do smaku i mieszamy. Rzodkiewki oczyszczamy i kroimy w słupki lub drobną kostkę. Rzodkiewki dodajemy do twarogu i całość mieszamy. Tak przygotowaną pastą smarujemy kanapki. Smacznego!
Pasta rzodkiewkowo-czosnkowa 2
Twaróg mieszamy ze śmietaną, doprawiamy do smaku
Pasta rzodkiewkowo-czosnkowa 2
Oczyszczone rzodkiewki kroimy w niewielkie słupki