iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pasta tuńczykowa z warzywami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 5
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pasta tuńczykowa z warzywami

Pasta tuńczykowa z warzywami

Składniki:

Pasta tuńczykowa z warzywami

 

  • 1 opakowanie serka naturalnego
  • 1 puszka tuńczyka z wody
  • 1 cebula czerwona
  • 4 szt korniszony
  • 1/2 szt papryka żółta
  • pieprz czarny mielony
  • Sól morska

 

Sposób przygotowania:

Pasta tuńczykowa z warzywami
Tuńczyka wyciągamy z puszki i odcedzamy na sicie. Odsączonego dodajemy do serka. Lekko mieszamy. Cebulę czerwoną siekamy drobno, korniszony kroimy w drobną kosteczkę. Paprykę zółtą myjemy osuszamy usuwamy pestki i białą błonkę. Pokrojone warzywa dodajemy do serka z tuńczykiem. Mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem kolorowym do smaku. Chłodzimy.