Justyna92

Justyna92

Złoty Ekspert
[Przepisów: 951]

Pasta twarogowa do chleba

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Szybka smaczna i pożywna pasta twarogowo - jajeczna do pieczywa. Pyszny zamiennik dla znudzonego żółtego sera i szynki

Pasta twarogowa do chleba Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta twarogowa do chleba

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta twarogowa do chleba
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupki i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ser rozdrobnić widelcem i dodać do jajek. Papryki umyć usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Czosnek obrać , przecisnąć przez praskę i dodać do sera i jajek. Dodać śmietanę , majonez i wymieszać. Wrzucić paprykę doprawić do smaku i wymieszać.
Pasta twarogowa do chleba
Ser biały rozdrobnić widelcem i ugotować jajka
Pasta twarogowa do chleba
Papryki umyć usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę.
Pasta twarogowa do chleba
Dodać śmietanę , majonez i dokładnie wymieszać
Pasta twarogowa do chleba
Całość doprawić do smaku według uznania