Triniti

Triniti

Kucharz
[Przepisów: 11]

Pasta twarogowo-jajeczna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Coś dobrego na kanapki:))

Pasta twarogowo-jajeczna

Składniki:

Pasta twarogowo-jajeczna

 

  • 250 gram twarogu półtłustego
  • 4 jajka
  • 1 łyżka majonezu
  • Pęczek szczypiorku
  • ok 10 dag sera żółtego
  • Pieprz i sól do smaku

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta twarogowo-jajeczna
Twaróg rozdrobić.Jajka gotujemy na twardo i wystudzone kroimy w kostkę.Dodajemy do twarogu.Następnie dodajemy posiekany szczypiorek i pokrojony ser żółty.Wszystko doprawiamy majonezem,solą i pieprzem.Można dodać także pokrojoną paprykę lub świeżego ogórka bez ziaren.Ja kroję go w kostkę i posypuję kanapki tym,którzy go lubią.