zbysiowa

zbysiowa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 725]

Pasta z białego sera

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 4/5 głosów: 14

Pasta z twarogu, papryki i szczypiorku. Doskonała do pieczywa. Smakuje dzieciom i rodzicom. Polecam.

Pasta z białego sera Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta z białego sera

 

Sposób przygotowania:

Pasta z białego sera
Twaróg można zmielić w maszynce do mięsa, lub zblenderować, albo tak jak ja, dokładnie rozetrzeć widelcem.

Do sera dodaję śmietanę, ilość zależy od sera.

Szczypiorek myję, osuszam i drobniutko siekam. Dodaję go do sera i mieszam.

Następnie dodaję paprykę słodką.

Wszystko razem mieszam, solę do smaku i gotowe.  
Pasta z białego sera
Twaróg można zmielić w maszynce do mięsa, lub zblenderować,
Pasta z białego sera
Następnie dodaję paprykę słodką. Wszystko razem mieszam, solę do smaku

Tagi:

pasta twaróg