Ania321

Ania321

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1190]

Pasta z łososia i jajek

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 4/5 głosów: 7

Smaczna, prosta i szybka w przygotowaniu pasta z wędzonego łososia i jajek, z dodatkiem posiekanego szczypiorku.

Pasta z łososia i jajek

Składniki:

Pasta z łososia i jajek

 

Sposób przygotowania:

Pasta z łososia i jajek
Jajka gotujemy na twardo, kroimy na kawałki i miksujemy za pomocą blendera razem z wędzonym łososiem. Jajka możemy również utłuc tłuczkiem do ziemniaków, a łososia bardzo drobno pokroić.

Przyprawiamy pastę odrobiną soli i dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu. Dodajemy majonez oraz posiekany szczypiorek.

Mieszamy i podajemy z ulubionym pieczywem.

Tagi:

pasty ryby