zbysiowa

zbysiowa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 614]

Pasta z łososia i twarogu

  • 5
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Nietuzinkowe śniadanko, pasta z łososia i białego sera, doskonała dla każdego.

Pasta z łososia i twarogu Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta z łososia i twarogu

Sposób przygotowania:

Pasta z łososia i twarogu

Łososia obieram ze skóry i dzielę na mniejsze kawałki. Ser biały także kroję na kawałki, tak aby mieściły się do otworu miski blendującej. Rozdrabniam wkładając na przemian raz ser raz rybka, śmietanę dodaję jak masa robi się zbyt sucha. Wsypuję przyprawy i szczypiorek. Na końcu dla podkreślenia smaku dodałam 2 łyżeczki majonezu, ale to zależy od własnych upodobań. Trzeba pastę skosztować. Pastę podajemy na chlebku, moim przysmakiem jest podana na plastrach zielonego ogórka;)

Redakcja poleca: