gosia p.

gosia p.

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1329]

Pasta z mielonki i jajek do chleba

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Szybka i smaczna pasta do chleba z konserwy i jajek...

Pasta z mielonki i jajek do chleba Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta z mielonki i jajek do chleba

 

Sposób przygotowania:

Pasta z mielonki i jajek do chleba
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i rozdrabniamy w rozdrabniaczu. Przekładamy do miski. Mielonkę (konserwę) także wkładamy do rozdrabniacza i rozdrabniamy. Pomidor obieramy ze skórki i rozdrabniamy. Wszystko razem mieszamy w misce. Szczypiorek płuczemy, drobno siekamy i dodajemy wraz ze śmietaną do składników. Całość dokładnie mieszamy i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pastę nakładamy na kromki chleba.
Pasta z mielonki i jajek do chleba
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i rozdrabniamy w rozdrabniaczu.
Pasta z mielonki i jajek do chleba
Mielonkę (konserwę) także wkładamy do rozdrabniacza i rozdrabniamy.
Pasta z mielonki i jajek do chleba
Szczypiorek płuczemy, drobno siekamy i dodajemy wraz ze śmietaną do składników.
Pasta z mielonki i jajek do chleba
Całość dokładnie mieszamy i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.