Pasta z mięsa.

Dodatki « poprzedni | następny »
anula250 - Przepis na: Pasta z mięsa. offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 213
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Pasta z mięsa.
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Bardzo dobra pasta na kanapki.


trudność: łatwe
czas:

Pasta z mięsa. - SKŁADNIKI:

  • 1,5 litra bulionu drobiowego
  • 30 dag karkówki
  • 1 marchew
  • 1 cebula
  • masło
  • musztarda
  • sól
  • pieprz
  • olej

Pasta z mięsa. - PRZYGOTOWANIE:

Do garnka wlewamy bulion, zagotowujemy, wrzucamy mięso, obraną ze skórki marchewkę. Mięso i marchewkę należy gotować, aż będą miękkie. Gdy wyciągniemy mięso z bulionu należy je posolić i popieprzyć. Następnie mięso i marchewkę rozdrabniamy w blenderze, bądź mielimy przez maszynkę do mielenia mięsa.Na niewielkiej ilości oleju smażymy obraną ze skóry i pokrojoną w kostkę cebulę. Cebula ma być zeszklona. Zmiksowane z marchewką mięso i usmażoną cebulę mieszamy razem, dodajemy 2 płaskie łyżki musztardy i jedną czubatą łyżkę masła. Wszytko dokładnie mieszamy.
Smacznego :)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pasta z mięsa.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Kanapkowa pasta serowa Szpinak z jajeczkiem Zakwas żytni domowy
Panierowany ser do obiadu Kapusta ze śmietaną Hummus sezamowy
Waniliowa pigwa do herbaty Masełko czosnkowe Pieczone cytrynowe ziemniaki
Warzywna sałatka z burakami Oliwa smakowa by Noruas Warzywa na patelnię

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane