Pasta z mięsa.

Dodatki « poprzedni | następny »
anula250 - Przepis na: Pasta z mięsa. offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 213
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Pasta z mięsa.
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Bardzo dobra pasta na kanapki.


trudność: łatwe
czas:

Pasta z mięsa. - SKŁADNIKI:

  • 1,5 litra bulionu drobiowego
  • 30 dag karkówki
  • 1 marchew
  • 1 cebula
  • masło
  • musztarda
  • sól
  • pieprz
  • olej

Pasta z mięsa. - PRZYGOTOWANIE:

Do garnka wlewamy bulion, zagotowujemy, wrzucamy mięso, obraną ze skórki marchewkę. Mięso i marchewkę należy gotować, aż będą miękkie. Gdy wyciągniemy mięso z bulionu należy je posolić i popieprzyć. Następnie mięso i marchewkę rozdrabniamy w blenderze, bądź mielimy przez maszynkę do mielenia mięsa.Na niewielkiej ilości oleju smażymy obraną ze skóry i pokrojoną w kostkę cebulę. Cebula ma być zeszklona. Zmiksowane z marchewką mięso i usmażoną cebulę mieszamy razem, dodajemy 2 płaskie łyżki musztardy i jedną czubatą łyżkę masła. Wszytko dokładnie mieszamy.
Smacznego :)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pasta z mięsa.  

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane