Pasta z mięsa.

Dodatki « poprzedni | następny »
anula250 - Przepis na: Pasta z mięsa. offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 213
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Pasta z mięsa.
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Bardzo dobra pasta na kanapki.


trudność: łatwe
czas:

Pasta z mięsa. - SKŁADNIKI:

  • 1,5 litra bulionu drobiowego
  • 30 dag karkówki
  • 1 marchew
  • 1 cebula
  • masło
  • musztarda
  • sól
  • pieprz
  • olej

Pasta z mięsa. - PRZYGOTOWANIE:

Do garnka wlewamy bulion, zagotowujemy, wrzucamy mięso, obraną ze skórki marchewkę. Mięso i marchewkę należy gotować, aż będą miękkie. Gdy wyciągniemy mięso z bulionu należy je posolić i popieprzyć. Następnie mięso i marchewkę rozdrabniamy w blenderze, bądź mielimy przez maszynkę do mielenia mięsa.Na niewielkiej ilości oleju smażymy obraną ze skóry i pokrojoną w kostkę cebulę. Cebula ma być zeszklona. Zmiksowane z marchewką mięso i usmażoną cebulę mieszamy razem, dodajemy 2 płaskie łyżki musztardy i jedną czubatą łyżkę masła. Wszytko dokładnie mieszamy.
Smacznego :)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pasta z mięsa.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Kapusta biała z koperkiem i fasolką Kapusta czerwona z koperkiem Kapusta kiszona zasmażana z fasolą
Pasta twarogowa z cebulą i papryką Kapusta duszona z kalarepką Zasmażana kapusta z suszonymi grzybami
Prażona cebulka Mus dyniowy do potraw wszelakich Sałatka z kapusty do słoików
Smażone paluszki krabowe Placki ziemniaczane z dynią Pasta z ciecierzycy z suszonymi pomidorami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane