Pasta z mięsa.

Dodatki « poprzedni | następny »
anula250

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 213
zdjęcia: 1 z 1
Pasta z mięsa.
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Bardzo dobra pasta na kanapki.


trudność: łatwe
czas:

Pasta z mięsa. - SKŁADNIKI:

  • 1,5 litra bulionu drobiowego
  • 30 dag karkówki
  • 1 marchew
  • 1 cebula
  • masło
  • musztarda
  • sól
  • pieprz
  • olej

Pasta z mięsa. - PRZYGOTOWANIE:

Do garnka wlewamy bulion, zagotowujemy, wrzucamy mięso, obraną ze skórki marchewkę. Mięso i marchewkę należy gotować, aż będą miękkie. Gdy wyciągniemy mięso z bulionu należy je posolić i popieprzyć. Następnie mięso i marchewkę rozdrabniamy w blenderze, bądź mielimy przez maszynkę do mielenia mięsa.Na niewielkiej ilości oleju smażymy obraną ze skóry i pokrojoną w kostkę cebulę. Cebula ma być zeszklona. Zmiksowane z marchewką mięso i usmażoną cebulę mieszamy razem, dodajemy 2 płaskie łyżki musztardy i jedną czubatą łyżkę masła. Wszytko dokładnie mieszamy.
Smacznego :)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pasta z mięsa.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Pasztet z soczewicy Pasta kanapkowa z kaszy gryczanej z ogórkiem Krem rafaello z ciecierzycy
Fasolka szparagowa z papryką i ciecierzycą Pasta kanapkowa z jaglanki i suszonych pomidorów Kanapkowa pasta z curry i łososiem
Kotlety ryżowe z papryką i serem Pasta z czerwonej soczewicy  Sałatka z brązowego ryżu z biała kapustą
Chrzanowe masełko ze szczypiorkiem Smarowidło babuni z wątróbką  Pasta z makreli i anchois

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane