Pojemsobie

Pojemsobie

Szef Kuchni
[Przepisów: 33]

Pasta z mięsa, jaj i selera

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Chleb zawsze warto posmarować

Pasta z mięsa, jaj i selera

Składniki:

Pasta z mięsa, jaj i selera

 

  • 10 - 15 dkg selera
  • 15 dkg mielonego mięsa
  • 1 jajko
  • 2 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz
  • 1/2 koncentratu pomidorowego

Sposób przygotowania:

Pasta z mięsa, jaj i selera
Ugotować seler, dokładnie go zetrzeć, jajko ugotować ,posiekać na drobno, połączyć wszystko z mięsem, dodać majonez. Doprawić do smaku solą, pieprzem i koncentratem pomidorowym.Ech ta szuflada.