Shizunia

Shizunia

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 132]

Pasta z twarogu i wędzonej ryby

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Szybka i smaczna pasta do chleba

Pasta z twarogu i wędzonej ryby

Składniki:

Pasta z twarogu i wędzonej ryby

 

  • 15dkg twarogu
  • 4dkg masła
  • 10dkg wędzonej ryby
  • kilka łyżek śmietany
  • koperek, szczypiorek
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta z twarogu i wędzonej ryby
Twaróg zmielić z masłem i rybą obraną ze skóry i ości. Wymieszać ze śmietaną oraz drobno posiekaną zieleniną.

Doprawić do smaku i dobrze połączyć. Podawać do chleba lub bułeczek.