Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Pasta z twarogu i wędzonej ryby

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Tą pastę rybną uwielbia cała moja rodzina

Pasta z twarogu i wędzonej ryby

Składniki:

Pasta z twarogu i wędzonej ryby

 

  • 20 dag ser twarogowy,
  • 30 dag ryba wędzona,
  • 3 szt jajka ugotowane na twardo,
  • 4 łyżki śmietana,
  • do smaku Sól

 

Sposób przygotowania:

Pasta z twarogu i wędzonej ryby
Rybę obrać ze skóry i ości, włożyć do miski, rozdrobnić widelcem. Dodać przegnieciony przez praskę ser, wlać śmietanę i wsypać posiekane jajka. Wszystko razem zmiksować . Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem.