dusia30

dusia30

Starszy Kucharz
[Przepisów: 52]

Pasta z wędzonego pstrąga

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pyszna pasta do kanapek,świetnie smakuje z razowym chlebkiem.

Pasta z wędzonego pstrąga

Składniki:

Pasta z wędzonego pstrąga

 

  • 1 niewielki pstrąg wędzony
  • 4 ogórki kiszone
  • 4 jajka
  • 2 cebule
  • sól i pieprz do smaku
  • majonez

Sposób przygotowania:

Pasta z wędzonego pstrąga
Pstrąga obieramy ze skóry i dokładnie oczyszczamy z ości,dzielimy na malutkie kawałeczki.Jaja gotujemy na twardo.Ogórki kroimy w kosteczkę i odsączamy,jaja i cebulę również kroimy w kosteczkę.Pokrojone składniki łączymy z rozdrobnionym pstrągiem.Dodajemy majonez,pieprz i sól do smaku,a następnie mieszamy dokładnie pastę.Gotowe:)