Strona główna pasta z wedzonej makreli i jajka

pasta z wedzonej makreli i jajka

Makrela « poprzedni | następny »
tamagochi75 - Przepis na: pasta z wedzonej makreli i jajka offline

Starszy Kucharz
Przepisy: 26
pasta z wedzonej makreli i jajka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

fantastyczna pasta do chlebka lub bułeczki, którą dzieci uwielbiają.szybki pomysł na kilka śniadanek lub zimny bufet


trudność: łatwe
czas:

pasta z wedzonej makreli i jajka - SKŁADNIKI:

  • wędzona makrela
  • 0.5 kostki masła naturalnego
  • 5-7 jaj
  • 2 cebulki
  • sol, pieprz
  • 0.5 czerwonej papryki
  • opcjonalnie
  • 2 ogóreczki konserwowe lub kiszone
  • 2 łyżki suszonych łuskanych ziaren słonecznika

pasta z wedzonej makreli i jajka - PRZYGOTOWANIE:

rybę obrać se skory i wybrać wszystkie osteczki,po czym drobno rozgnieść widelcem.jajka ugotować na twardo,obrać i rozgnieść drobno razem z ryba i masłem.cebulkę obrać i drobno posiekać,paprykę drobno posiekać.wszystko wymieszać dodając sol i pieprz do smaku.dla tych co lubią,polecam drobno pokroić ogórka konserwowego lub kiszonego i na koniec dosypać ziarna słonecznika (używam go prawie do wszystkiego-bogaty w witaminę e).czasem,gdy mam dużo zajęć po prostu wszystkie składniki wrzucam do miksera i miksuje na gładką pastę.dobry pomysł na kanapki.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do pasta z wedzonej makreli i jajka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Makrela
Mus z wędzonej makreli z kawiorem Szczypiorkowa pasta z makreli Jarzynowa pasta/sałatka  z makrelą
Pasta z makreli z sosem Worcester Pomidorowa pasta z makreli Pasta z wędzonej makreli
Pasta z makreli 2 Pasta z makreli Pasta z makreli z majonezem Eli
Wielkanocne jaja faszerowane makrelą Makrela ze szpinakiem i słonecznikiem Pasta z wędzonej makreli z kaparami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

 
 Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

głosuj
 

Ostatnio komentowane