Mati13

Mati13

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 889]

Pasta z wędzonej ryby 3

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

smaczna pasta do kanapek lub do faszerowania jajek

Pasta z wędzonej ryby 3

Składniki:

Pasta z wędzonej ryby 3

 

  • 15 dag makreli wedzonej
  • 0,5 ogórka szklarniowego
  • łyżka koperku
  • łyżka szczypiorku
  • 3 łyżki majonezu
  • 5 dag żółtego sera

Sposób przygotowania:

Pasta z wędzonej ryby 3
Rybę oddzielamy od ości i dokładnie ją rozcieramy. Ser żółty oraz zielonego ogórka razem ze skórka ścieramy na tarce z drobnymi otworami. Koperek oraz szczypiorek jak najdrobniej siekamy i dodajemy do pozostalych składnikow. Dodajemy majonez i całość bardzo dokładnie mieszamy. Nakładamy na kanapki jako pastę.