Strona główna Pasztet z wątroby

Pasztet z wątroby

Pasztety « poprzedni | następny »
pusieczek2@wp.pl - Przepis na: Pasztet z wątroby offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 81
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Pasztet z wątroby
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 2

ulubiony pasztet w naszym domu


trudność: łatwe
czas:

Pasztet z wątroby - SKŁADNIKI:

  • 1/2kg wątroby
  • 20dag pieczarek
  • 2jajka
  • 2 cebule
  • 2łyżki majonezu
  • sól,pieprz,zielona pietruszka
  • tłuszcz do smażenia

Pasztet z wątroby - PRZYGOTOWANIE:

wątrobę usmażyć z cebulą ma być twarda.Pokrojone pieczarki smażymy z drugą cebulą.Jajka gotujemy na twardo.Wątrobę,pieczarki,jajka mielimy w maszynce do mięsa.Do zmielonej masy dodajemy sól,pieprz,majonez i posiekaną pietruszkę.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pasztet z wątroby (strona 1 z 1)  
pusieczek21

pusieczek21
offline

2009-01-12 22:49
znowu znalazlam cos dla siebie
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pasztety
Pasztet ''poduszka pięknej Aurory'' Pasztet z królika  Pasztet z soczewicy z warzywami i słonecznikiem
Pasztet z pieczonej dyni i papryki Pasztet z czerwonej soczewicy i  dyni Jarski pasztet z dynią
Pieczeń gryczana z pieczarkami Jesienny pasztet z pieczonych warzyw i ciecierzycy Pasztet z cukinii z papryką
Pasztet z cukinii Kiełbasa z cebulą w pomidorach Mini paszteciki francuskie do barszczu

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane