Strona główna Pasztet z wątroby

Pasztet z wątroby

Pasztety « poprzedni | następny »
pusieczek2@wp.pl - Przepis na: Pasztet z wątroby offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 81
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Pasztet z wątroby
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 2

ulubiony pasztet w naszym domu


trudność: łatwe
czas:

Pasztet z wątroby - SKŁADNIKI:

  • 1/2kg wątroby
  • 20dag pieczarek
  • 2jajka
  • 2 cebule
  • 2łyżki majonezu
  • sól,pieprz,zielona pietruszka
  • tłuszcz do smażenia

Pasztet z wątroby - PRZYGOTOWANIE:

wątrobę usmażyć z cebulą ma być twarda.Pokrojone pieczarki smażymy z drugą cebulą.Jajka gotujemy na twardo.Wątrobę,pieczarki,jajka mielimy w maszynce do mięsa.Do zmielonej masy dodajemy sól,pieprz,majonez i posiekaną pietruszkę.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pasztet z wątroby (strona 1 z 1)  
pusieczek21

pusieczek21
offline

2009-01-12 22:49
znowu znalazlam cos dla siebie
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pasztety
Pasztet z cukinii Kiełbasa z cebulą w pomidorach Mini paszteciki francuskie do barszczu
Pasztet z ciecierzycy i soczewicy czerwonej Pyszna, domowa pasztetowa Pasztet z królika z leśnymi grzybami
Pasztet z królika i fasoli Placki ziemniaczane z żółtym serem Pajęczyca Tekla
Pasta do chleba z wołowiny i pieczarek Pasztet drobiowy z żurawiną Pasztet z papryką i pieczarkami

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane