Strona główna Pieczarki do zapiekanek i pizzy

Pieczarki do zapiekanek i pizzy

Dodatki « poprzedni | następny »
Mysiunia - Przepis na: Pieczarki do zapiekanek i pizzy offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1696
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Pieczarki do zapiekanek i pizzy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

dodaje do zapiekanek, pizzy albo jajecznicy


trudność: łatwe
czas:

Pieczarki do zapiekanek i pizzy - SKŁADNIKI:

Pieczarki do zapiekanek i pizzy - PRZYGOTOWANIE:

cebule kroimy w kostke i smażymy na patelni. Pieczarki kroimy w paseczki i dusimy na margarynie przez okolo pół godziny, mieszamy z cebulą, doprawiamy świeżo mielonym pieprzem i solą. Swietne nie tylko do pizzy i zapiekanek, ale również do jajecznicy!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pieczarki do zapiekanek i pizzy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Kapusta pekińska na ciepło z marchewką Nutella śliwkowa  Surówka z czerwonej kapusty
Fasolka smażona na maśle z bułka tartą Marchewka z groszkiem i brokułami Paszteciki drożdżowe inaczej
Kanapkowa pasta serowa Szpinak z jajeczkiem Zakwas żytni domowy
Panierowany ser do obiadu Kapusta ze śmietaną Hummus sezamowy

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane