nunciaaa

nunciaaa

Starszy Kucharz
[Przepisów: 23]

Pieczarki faszerowane 11

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Szybka i łatwa przekąska dla każdego

Pieczarki faszerowane 11 Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pieczarki faszerowane 11

 

  • 0,5 kg pieczarek(duże kapelusze)
  • 6 jajek
  • natka zielonej pietruszki
  • 1 mała cebulka
  • sól,pieprz

Sposób przygotowania:

Pieczarki faszerowane 11
Pieczarki myjemy i oddzielamy nóżki od kapeluszy. Jajka gotujemy na twardo. Nóżki oraz cebulkę kroimy na drobną kostkę podsmażamy. Jaja gotowe również kroimy w drobna kostkę i wsypujemy do miski. Siekamy pietruszkę i dorzucamy również do naszego farszu.Podsmażone nóżki oraz cebulkę. wrzucamy do reszty składników w naszej misce i mieszamy.Po wymieszaniu możemy faszerować nasze kapelusze. Gdy wszystko już nafaszerowaliśmy wkładamy do pieca na około 40 minut.
Pieczarki faszerowane 11
Na tym zdjęciu widać nasze podsmażone nóżki oraz cebulkę
Pieczarki faszerowane 11
Na zdjęciu widać bardzo drobne pokrojone jaja
Pieczarki faszerowane 11
A tutaj wszystkie juz nasze nafaszerowane pieczarki które gotowe są już do pieca