lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Pieczarki nadziewane ryż + marchewka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Smaczne inne kolorowe :) :)

Pieczarki nadziewane ryż + marchewka Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pieczarki nadziewane ryż + marchewka

 

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki nadziewane ryż + marchewka
Pieczarki myjemy i nożykiem ze środka ładnie wycinamy wszystko, ryż gotujemy i marchew osobno ryż podsmażamy z marchewką drobno pokrojoną oraz z pieczarkami które zostają wycięte nożykiem, farsz nakładamy do pieczarek następnie wykładamy do pieca i zapiekamy na każda nadzianą pieczarkę farszem kładziemy plasterek margaryny i tak zapiekamy koło 1 godziny w 180 stopniach
Pieczarki nadziewane ryż + marchewka
Tak wyglada przygotowane do pieczenia prawda , ze ładnie
Pieczarki nadziewane ryż + marchewka
Prawie identycznie wyglada jak przed pieczeniem ale tu mamy juz gotow