Strona główna pieczona ryba w śmietanie

pieczona ryba w śmietanie

Ryby « poprzedni | następny »
agata1722

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 518
pieczona ryba w śmietanie
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

pieczona ryba w śmietanie


trudność: średnie
czas:

pieczona ryba w śmietanie - SKŁADNIKI:

pieczona ryba w śmietanie - PRZYGOTOWANIE:

Rybę oczyścić, podzielić na porcje posypać paprykom i posolić. Kawałki obtoczyć w mące dokładnie i usmażyć na rozgrzanym oleju. Grzyby i ziemniaki pokroić, udusić lecz tak by nie były zbyt miękkie. Rybę usmażoną przełożyć do blaszki, na nią wyłożyć ziemniaki i grzyby. Do śmietany dodać mąkę, sól i pieprz, dobrze wymieszać i zalać rybę. Zapiec w dobrze nagrzanym piekarniku.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do pieczona ryba w śmietanie (strona 1 z 1)  
przysmak

przysmak

2010-10-26 21:30
5 :)
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Jajeczne carpaccio z krewetkami Pasta z makreli i anchois Pstrąg pieczony z masłem czosnkowym
Pasta z wędzonej makreli i warzyw Flądra pod pierzynka Łosoś norweski w marynacie śliwkowej
Pstrąg łososiowy zaplatany w cieście francuskim Sajgonki z krewetkami Pizza z tuńczykiem i kukurydzą (bez drożdży)
Razowe spaghetti z pikantnymi krewetkami Śledzie w musztardzie Galantyna z sandacza

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane