Strona główna pieczona ryba w śmietanie

pieczona ryba w śmietanie

Ryby « poprzedni | następny »
agata1722 - Przepis na: pieczona ryba w śmietanie offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 518
pieczona ryba w śmietanie
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

pieczona ryba w śmietanie


trudność: średne
czas:

pieczona ryba w śmietanie - SKŁADNIKI:

pieczona ryba w śmietanie - PRZYGOTOWANIE:

Rybę oczyścić, podzielić na porcje posypać paprykom i posolić. Kawałki obtoczyć w mące dokładnie i usmażyć na rozgrzanym oleju. Grzyby i ziemniaki pokroić, udusić lecz tak by nie były zbyt miękkie. Rybę usmażoną przełożyć do blaszki, na nią wyłożyć ziemniaki i grzyby. Do śmietany dodać mąkę, sól i pieprz, dobrze wymieszać i zalać rybę. Zapiec w dobrze nagrzanym piekarniku.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do pieczona ryba w śmietanie (strona 1 z 1)  
przysmak

przysmak
offline

2010-10-26 21:30
5 :)
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Śledzie w śmietanie z dodatkiem jabłka Zapiekana ryba pod warzywami Tilapia w cieście z cytrynową nutą.
Pstrąg pieczony na gałązkach świerkowych Jesienny pstrąg Szczupak na maśle z figami
Cytrynowo-orzechowy pstrąg Przegrzebki zapiekane z serem Gruyere Śledzie w śmietanie z żurawiną i jabłkiem
Ryba zapiekana w sosie śmietanowo-koperkowym Tortilla z tuńczykiem, jajkiem i rukolą Wegetariańska kanapka

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj