Strona główna pieczona ryba w śmietanie

pieczona ryba w śmietanie

Ryby « poprzedni | następny »
agata1722

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 518
pieczona ryba w śmietanie
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

pieczona ryba w śmietanie


trudność: średnie
czas:

pieczona ryba w śmietanie - SKŁADNIKI:

pieczona ryba w śmietanie - PRZYGOTOWANIE:

Rybę oczyścić, podzielić na porcje posypać paprykom i posolić. Kawałki obtoczyć w mące dokładnie i usmażyć na rozgrzanym oleju. Grzyby i ziemniaki pokroić, udusić lecz tak by nie były zbyt miękkie. Rybę usmażoną przełożyć do blaszki, na nią wyłożyć ziemniaki i grzyby. Do śmietany dodać mąkę, sól i pieprz, dobrze wymieszać i zalać rybę. Zapiec w dobrze nagrzanym piekarniku.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do pieczona ryba w śmietanie (strona 1 z 1)  
przysmak

przysmak

2010-10-26 21:30
5 :)
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Czarny makaron Eli z krewetkami Ryżowy makaron w sosie łososiowo-serkowym Łosoś ze szpinakiem i śmietaną
Pieczony łosoś na dwa sposoby Makaron z wędzonym łososiem i szpinakiem Łososiowe jajka wiosenne
Szczupak w zalewie octowej Kanapki z łososiem, jajkiem i sezonowymi  ziołami Kalmary faszerowane łososiem w sosie ziołowym
Sałatka ryżowa Eli z wędzonym łososiem Makaron pod musztardowym beszamelem Wielkanocne jajka z łososiem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane