Strona główna pierś kurczaka nadziewana

pierś kurczaka nadziewana

anakola - Przepis na: pierś kurczaka nadziewana offline

Kucharz
Przepisy: 6
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
pierś kurczaka nadziewana
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Doskonałe i soczyste !!!


trudność: łatwe
czas:

pierś kurczaka nadziewana - SKŁADNIKI:

  • Piersi z kurczaka
  • czosnek
  • żółty ser
  • masło
  • zielona pietruszka
  • pieprz
  • sól
  • vegeta
  • jajko
  • bułka tarta

pierś kurczaka nadziewana - PRZYGOTOWANIE:

Pierś kurczaka naciąć tak by powstała kieszonka.Do powstałej kieszonki włożyć kawałeczek masła,pól ząbka czosnku(starty),posiekaną natkę pietruszki,troszkę sera.
Całość zamknąć i spiąć wykałaczkami.
Posolić,popieprzyć.
Jajko roztrzepać z odrobiną vegety.
Pierś zamoczyć w uprzednio przygotowanym jajku i obtoczyć w bułce tartej.
Smażyć na złoty kolor.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do pierś kurczaka nadziewana (strona 1 z 1)  
kinga

kinga
offline

2010-02-19 23:57
Baardzo apetyczne:)
Skomentuj
Oceń:
0
Sarenka

Sarenka
offline

2010-02-20 10:39
Bardzo apetyczne.
Skomentuj
Oceń:
0
paula20248

paula20248
offline

2010-02-20 13:12
Ja robie podobnie czasem daje pieczarki,papryke...:)
Skomentuj
Oceń:
0
zewa

zewa
offline

2010-02-21 16:58
Ja dzisiaj robiłam z farszem pieczarkowym w cieście. Zresztą piersi z kurczaka są smaczne w każdej postaci.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kurczak
Obiad z jednej blachy: ziemniaki,kurczak i papryka Fileciki z cebulką Glazurowane udka z kurczaka
Pierś z kurczaka z makaronem Polędwiczki z kurczaka w sosie Mini roladki z grillowaną dynią i serem
Dewolaj z musztardą miodową Kurczak z boczkiem, cebulą i teriyaki Pierś z kurczaka z pieczarkami w sosie pomidorowym
Pierś z kurczaka nadziewana sałatą i pomidorkami Kurczak w orzechowej glazurze Pierś z kurczaka z ryżem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 

Sonda

Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

 
 Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

głosuj
 

Ostatnio komentowane