wedith1

wedith1

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 300]

Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 8

Smaczne, chrupiące i ........z pieczarkami :D

Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami

Składniki:

Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami

Sposób przygotowania:

Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami

Piersi z kurczaka oczyszczamy, odkrawamy wystająca kawałki mięsa, cienkim nożem wydrążamy wzdłuż miejsce na farsz.
Pieczarki kroimy, smażymy na maśle, przyprawiamy, następnie wkładamy farsz do mięsa . Panierka: Jajko, wodę i majonez mieszamy razem, obtaczamy gotowe mięso w mące, masie jajecznej i bułce tartej (2 razy) i smażymy na rozgrzanym oleju ( na wolnym ogniu) Smacznego!!!!