Strona główna Pierś z kurczaka smażona

Pierś z kurczaka smażona

Kurczak « poprzedni | następny »
sylwioslawa - Przepis na: Pierś z kurczaka smażona offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 410
zdjęcia: 1 z 4 Strzałka
Pierś z kurczaka smażona
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Tradycyjne, ale bardzo smaczne i szybkie danie.


trudność: łatwe
czas:

Pierś z kurczaka smażona - SKŁADNIKI:

  • składniki:
  • 1 pierś z kurczaka
  • 1 jajko
  • 4 łyżki bułki tartej
  • Vegeta
  • olej do smażenia

Pierś z kurczaka smażona - PRZYGOTOWANIE:

Pierś z kurczaka myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym, kroimy na średniej wielkości porcje. Rozbijamy tłuczkiem. Oprószamy Vegetą i odstawiamy na 10-15 minut. Jajko roztrzepujemy. Piersi panierujemy w jajku a następnie w bułce tartej. Olej rozgrzewamy na patelni. Smażymy piersi z obu stron na złoty kolor. Smacznego


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pierś z kurczaka smażona  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kurczak
Roladki drobiowe z brokułem Udka w czerwonym curry z morelami Placuszki z mięsem i boczniakami
Zupa krem Eli z kalarepy Kurczak z pomidorami suszonymi  cherry Zupa Eli z kalarepy z grysikiem
Mięso z kurczaka w pikantnej panierce Mięso z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym Udko faszerowane grzybami i jabłkiem
Kurczak pieczony z węgierkami Kurczak pieczony w jabłkach Kurczak po włosku

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane