Strona główna Placek po węgiersku
Treść została usunięta


Treść została wyłączona lub czeka na akceptację moderatora serwisu Gotujmy.pl.


Komentarze do Placek po węgiersku (strona 1 z 5)  
anetka

anetka
offline

2008-11-06 10:12
Apetycznie wygląda-no już wiem co jutro będzie na obiadek:-)))
Skomentuj
Oceń:
0
kayleb

kayleb
offline

2008-11-06 16:56
oj pychotka ;) jeszcze jak tak wygląda..,
Skomentuj
Oceń:
0
jarek-energy

jarek-energy
offline

2008-11-07 20:46
to jest to co tygrysy lubia najbardziej:)
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

Patra
gość

2008-11-13 20:09
Świetny przepis.wszystko konkretnie napisane,a potrawa suuper-wygląda i smakuje! Dzięki za przepis.
Skomentuj
Oceń:
2
Gość

kuk
gość

2008-11-26 18:22
Przygotowałem tę potrawę będąc na urlopie. Jak rodzinka zwaliła sie do domu po pracy i po szkole to wciskali to z wielkim apetytem. Jadłem już 3 wersje tej potrawy, ta jednak bije inne na głowę. Jest to juz moje dasnie flagowe. Polecam
Skomentuj
Oceń:
0
Alina 2008

Alina 2008
offline

2008-12-21 00:04
Rzeczywiście pychotka!Moje ulubione danie!
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

Sylwia
gość

2009-01-04 12:32
jadłam pychotka polecam!!!!!!!!!!!
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

pool
gość

2009-01-07 15:24
calkiem dobre:-)
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

uczennica
gość

2009-02-05 21:44
to nie jest lekcja jezyka tylko nauka gotowania
Skomentuj
Oceń:
21
Gość

mariusz
gość

2009-02-06 17:24
naprawdę super danie pycha
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wołowina
Wołowe roladki z dynią w sosie pieczarkowym Wołowina z domową harissą "Kiszone" mielone
Kotlety mielone z gorgonzolą i gruszką Strogonow z sosem worcestershire Mielone zraziki nadziewane porem i papryką
Szponder w sosie chrzanowym Zupa gulaszowa z jabłkiem, cukinią i całą resztą Wołowina w winie i pieprzu
Sezonowe leczo z wołowiną Gulasz tatarski Gołąbki wołowe z dodatkiem kardamonu

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane