Strona główna Placek po węgiersku
Treść została usunięta


Treść została wyłączona lub czeka na akceptację moderatora serwisu Gotujmy.pl.


Komentarze do Placek po węgiersku (strona 1 z 5)  
anetka

anetka
offline

2008-11-06 10:12
Apetycznie wygląda-no już wiem co jutro będzie na obiadek:-)))
Skomentuj
Oceń:
0
kayleb

kayleb
offline

2008-11-06 16:56
oj pychotka ;) jeszcze jak tak wygląda..,
Skomentuj
Oceń:
0
jarek-energy

jarek-energy
offline

2008-11-07 20:46
to jest to co tygrysy lubia najbardziej:)
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

Patra
gość

2008-11-13 20:09
Świetny przepis.wszystko konkretnie napisane,a potrawa suuper-wygląda i smakuje! Dzięki za przepis.
Skomentuj
Oceń:
2
Gość

kuk
gość

2008-11-26 18:22
Przygotowałem tę potrawę będąc na urlopie. Jak rodzinka zwaliła sie do domu po pracy i po szkole to wciskali to z wielkim apetytem. Jadłem już 3 wersje tej potrawy, ta jednak bije inne na głowę. Jest to juz moje dasnie flagowe. Polecam
Skomentuj
Oceń:
0
Alina 2008

Alina 2008
offline

2008-12-21 00:04
Rzeczywiście pychotka!Moje ulubione danie!
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

Sylwia
gość

2009-01-04 12:32
jadłam pychotka polecam!!!!!!!!!!!
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

pool
gość

2009-01-07 15:24
calkiem dobre:-)
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

uczennica
gość

2009-02-05 21:44
to nie jest lekcja jezyka tylko nauka gotowania
Skomentuj
Oceń:
21
Gość

mariusz
gość

2009-02-06 17:24
naprawdę super danie pycha
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wołowina
Szponder w sosie chrzanowym Zupa gulaszowa z jabłkiem, cukinią i całą resztą Wołowina w winie i pieprzu
Sezonowe leczo z wołowiną Gulasz tatarski Gołąbki wołowe z dodatkiem kardamonu
 Rozbef wołowy w sosie chimichurri Pieczeń rzymska z jajkiem podpiekana w sosie pomid Papryka faszerowana na ostro
Wołowe zawijańce w pomidorach gotowane na parze  Kotlety mielone z suszonymi grzybami Lasagne z kapustą pekińską i wołowiną

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane