Strona główna Placek po węgiersku
Treść została usunięta


Treść została wyłączona lub czeka na akceptację moderatora serwisu Gotujmy.pl.


Komentarze do Placek po węgiersku (strona 1 z 5)  
anetka

anetka
offline

2008-11-06 10:12
Apetycznie wygląda-no już wiem co jutro będzie na obiadek:-)))
Skomentuj
Oceń:
0
kayleb

kayleb
offline

2008-11-06 16:56
oj pychotka ;) jeszcze jak tak wygląda..,
Skomentuj
Oceń:
0
jarek-energy

jarek-energy
offline

2008-11-07 20:46
to jest to co tygrysy lubia najbardziej:)
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

Patra
gość

2008-11-13 20:09
Świetny przepis.wszystko konkretnie napisane,a potrawa suuper-wygląda i smakuje! Dzięki za przepis.
Skomentuj
Oceń:
2
Gość

kuk
gość

2008-11-26 18:22
Przygotowałem tę potrawę będąc na urlopie. Jak rodzinka zwaliła sie do domu po pracy i po szkole to wciskali to z wielkim apetytem. Jadłem już 3 wersje tej potrawy, ta jednak bije inne na głowę. Jest to juz moje dasnie flagowe. Polecam
Skomentuj
Oceń:
0
Alina 2008

Alina 2008
offline

2008-12-21 00:04
Rzeczywiście pychotka!Moje ulubione danie!
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

Sylwia
gość

2009-01-04 12:32
jadłam pychotka polecam!!!!!!!!!!!
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

pool
gość

2009-01-07 15:24
calkiem dobre:-)
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

uczennica
gość

2009-02-05 21:44
to nie jest lekcja jezyka tylko nauka gotowania
Skomentuj
Oceń:
21
Gość

mariusz
gość

2009-02-06 17:24
naprawdę super danie pycha
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wołowina
Kotlety mielone z gorgonzolą i gruszką Strogonow z sosem worcestershire Mielone zraziki nadziewane porem i papryką
Szponder w sosie chrzanowym Zupa gulaszowa z jabłkiem, cukinią i całą resztą Wołowina w winie i pieprzu
Sezonowe leczo z wołowiną Gulasz tatarski Gołąbki wołowe z dodatkiem kardamonu
 Rozbef wołowy w sosie chimichurri Pieczeń rzymska z jajkiem podpiekana w sosie pomid Papryka faszerowana na ostro

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj