Strona główna Półmisek rozmaitości

Półmisek rozmaitości

Przekąski « poprzedni | następny »
agnieszkalider - Przepis na: Półmisek rozmaitości offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 785
Półmisek rozmaitości
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Apetyczny półmisek pełen rozmaitości


trudność: łatwe
czas:

Półmisek rozmaitości - SKŁADNIKI:

Półmisek rozmaitości - PRZYGOTOWANIE:

Przygotować niezbędne składniki. Przygotować półmisek. Warzywa umyć dokładnie pod bieżącą wodą, osuszyć warzywa. Z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić w strąki- paseczki, pomidorki koktajlowe pozostawić w całości , ogórki świeże obrać i pokroić w cząstki sałatę opłukać, rzodkiewkę przekroić na połowę, sery pokroić w cząstki, salami w plasterki a następnie zwinąć w rulon, winogrona opłukać. W dowolny sposób układać na półmisku aby danie wyglądało niebanalnie i finezyjnie, całość układać na liściach sałaty. Można dodać inne warzywa. Posypać ulubionymi ziołami świeżymi, bazylią, oregano.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Półmisek rozmaitości  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przekąski
Zapiekane figi z serem i szynką Jabłkowe chipsy cynamonowe Nadziane francuskie koperty
Przekąska z papryczek chilli Śmietankowe ślimaczki z grzybami i dynią Ryżowa sałatka z paluszkami surimi i z jajkami
Domowe hamburgery Smażone paluszki krabowe Kwiaty cukinii faszerowane ricottą
Kapusta kiszona zasmażana z pieczarkami Fasolka szparagowa z pomidorami,fetą i sezamem Pieczarki faszerowane kaszanką

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane