monika1980113

monika1980113

Kucharz
[Przepisów: 16]

Polonezy

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

pyszne danie mozna podac z surówką

Polonezy

Składniki:

Polonezy

 

  • 40 DKG SCHABU LUB POLEDWICY
  • 30 DKG PIECZAREK
  • KONCENTRAT POMIDOROWY
  • 3 CEBULE
  • LYZKA MUSZTARDY
  • MAKA ,TLUSZCZ,PAPRYKA MIELONA SOL PIEPRZ

Sposób przygotowania:

Polonezy
PIECZARKI I CEBULE POKROIC W KOSTKE PODSMAZYC DODAC KONCENTRAT POMIDOROWY PRZYPRAWIC SOLA PIEPRZEM I PAPRYKA MIESO POKROIC W PLASTRY BARDZO CIENKO ROZBIC NA KAZDYM KAWALKU MIESA ULOZYC WALECZKI Z NADZIENIEM ZWINAC W RULON PANIEROAC W MACE SMAZYC NA DOBRZE ROZGRZANYM TLUSZCZU PRAWIDLOWO ZWINIETE KOTLETY POWINY MIEC KSZTALT WRZECIONA MOZNA PODAWAC Z SUROWKA

Tagi:

schab mak