Triss

Triss

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Pomidorowa 4

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Zupa pomidorowa z dodatkiem pomidorów malinowych.

Pomidorowa 4 Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pomidorowa 4

 

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pomidorowa 4
Udko, skrzydełka i porcję rosołową umyć i włożyć do garnka, zalać wodą. Dodać obraną marchew i pietruszkę, por oraz gałązkę lubczyku. Cebulę opalić na palniku i dodać do reszty składników. Dodać ziele angielskie. Gotować całość do miękkości mięsa. Pomidory obrać ze skórki, pokroić w kostkę i chwilę smażyć na patelni, gdy zaczną się rozpadać dodać pod koniec gotowania do zupy. Makaron ugotować al dente . Do zupy dodać koncetrat pomidorowy, doprawić do smaku, gotować kilka minut.
Pomidorowa 4
Pomidory obrać ze skórki i pokroić w kostkę.
Pomidorowa 4
Do zupy dodać koncentrat oraz podsmażone pomidory.