MARIA66

MARIA66

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 509]

Pomidory faszerowane riccotą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Ser z pomidorem wszystkim smakuje, przygotuj te składniki w inny sposób.

Pomidory faszerowane riccotą

Składniki:

Pomidory faszerowane riccotą

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pomidory faszerowane riccotą
Umyć pomidory, osuszyć, podzielić je na pół, usunąć gniazda nasienne. Ser połączyćze szczypiorkiem drobno posiekanym, szczyptą soli i drobno pokrojonymi oliwkami.( pozostawić 6 oliwek do dekoracji). Wypełnij połówki pomidorówserem ricotta i ozdobić na wierzchu całą oliwką.Na półmisku rozłożyć sałatę wcześniej umytą i osuszoną.Układać pomidory posypane świeżo zmielonym pieprzem. Podawać do stołu .

Tagi:

sery sałata ser