Pomidory nadziewane pastą twarogową

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pomidory umyj, odetnij czubki i wydrąż miąższ. Miąższ pokrój na małe kawałeczki. W miseczce przygotuj rozdrobniony miąższ...

Pomidory nadziewane pastą twarogową

Składniki:

Pomidory nadziewane pastą twarogową

 

  • Dla 4 osób

 

  • 4 pomidory – 4 x 130g
  • 1/2 cebuli – 55g
  • 1 opakowanie twarożku – 200g
  • 4 listki natki pietruszki do dekoracji – 5g
  • 1 łyżeczka Fit up!TM Do twarożków, jajek i kefirów – 3g 

 

 

Sposób przygotowania:

Pomidory nadziewane pastą twarogową

Pomidory umyj, odetnij czubki i wydrąż miąższ. Miąższ pokrój na małe kawałeczki.

W miseczce przygotuj rozdrobniony miąższ, dodaj twarożek, dosyp Fit up! Do twarożków, jajek i kefirów i odstaw na 15 minut do lodówki.

Cebulę drobno posiekaj i dodaj do masy twarogowej.

Pomidory nafaszerować pastą twarogową. Pomidory nadziewane pastą twarogową przybrać natką pietruszki.

Przepis pochodzi z serwisu internetowego firmy KAMIS