iwona196975

iwona196975

Kucharz
[Przepisów: 4]

porówka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

porowa z mięsem mielonym?

porówka

Składniki:

porówka

 

  • surowych,sól, pieprz,degusta, 1 serek topiony,2 łyżki smalcu,7 litrów wody większy garnek

Sposób przygotowania:

porówka
do garka wlewamy wodę, opukac niemki lub pieczarki pokroic w talarki, pory umyc tagrze pokroic wszystko wrzucic do garka z wodą pieprz i sól i deguste. Mięso mielone wrzucic na patelnie z 2 łyżkami smalcu ,mięso podsmarzyc na patelni i wrzucic do garka z zupą ,gotowac przez 30 minut-40 .Na koniec serek topiony rozrobic w kubku z wodą pół na pól żeby nie było grudek wlac do zupy,zagotowacprzez 5 minut . smacznego

Tagi:

mięso pory