Strona główna Przekąski na krakersach

Przekąski na krakersach

szpileczka - Przepis na: Przekąski na krakersach offline

Złoty Ekspert
Przepisy: 1136
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Przekąski na krakersach
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 2

Takie mini przekąseczki na krakersach cieszą oko i podniebienie.


trudność: łatwe
czas:

Przekąski na krakersach - SKŁADNIKI:

  • 1 opakowanie krakersów rewersów
  • 1 serek naturalny kanapkowy
  • kilka oliwek
  • szczypiorek
  • 2 pomidorki koktajlowe
  • 1 mały ogórek konserwowy
  • kawałeczek czerwonej papryki

Przekąski na krakersach - PRZYGOTOWANIE:

Krakersiki rozkładamy na talerzu. Serek przekładamy do szprycy i wyciskamy na każdego krakersika porcję sera. Ja używam do tego woreczków strunowych, do których nakładam serek, ucinam jeden róg woreczka i przez niego wyciskam. Jest to wygodne i bez konieczności mycia przyborów. Każdego krakersa dekorujemy, wg uznania. U mnie są to plasterki oliwek, kawałki szczypiorku i papryki oraz ósemki pomidorka koktajlowego i plasterki ogórka.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Przekąski na krakersach (strona 1 z 1)  
marietta

marietta
offline

2013-09-25 00:30
Dawno takich nie jadłam,5.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przekąski
Mini omlety z dżemem Pająki na jajkach Zapiekane figi z serem i szynką
Jabłkowe chipsy cynamonowe Nadziane francuskie koperty Przekąska z papryczek chilli
Śmietankowe ślimaczki z grzybami i dynią Ryżowa sałatka z paluszkami surimi i z jajkami Domowe hamburgery
Smażone paluszki krabowe Kwiaty cukinii faszerowane ricottą Kapusta kiszona zasmażana z pieczarkami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane