Paluchy serowe można przygotować z ciasta drożdżowego (z białym lub żółtym serem) bądź francuskiego (z żółtym serem). W zależności od tego, jak bardzo intensywny smak mają być paluchy, ściera się odpowiednią ilość sera. Paluchy można posypać ziołami prowansalskimi oraz kminkiem, a także przygotować dip czosnkowy, który sprawi, że serowe przekąski będą miały mocniejszą nutę smakową. Paluchy serowe sprawdzają się jako przekąski na imprezie lub podane z zupą.

Polecane przepisy do kategorii Paluchy serowe

Znaleźliśmy 15 przepisów w kategorii Paluchy serowe

Paluchy serowe

Paluchy serowe

Kniejson Kniejson
1

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Paluchy serowe

Paluchy serowe

Katarzyna J. Katarzyna J.

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Paluchy serowe

Paluchy serowe

kasiunia065 kasiunia065

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę: