Papryka marynowana (papryka konserwowa) sprawdza się idealnie jako dodatek do obiadu oraz kanapek, a także jako zimna zakąska podawana na imprezie. Przetwory z papryki czerwonej, zielonej i żółtej konserwuje się w słoikach z różnymi dodatkami: czosnkiem, cebulą, miodem. Popularna jest papryka marynowana na ostro z chilli i pieprzem bądź w słodko-kwaśnej zalewie z dodatkiem marchwi, gorczycy, ziela angielskiego i liścia laurowego.

Polecane przepisy do kategorii Papryka marynowana

Znaleźliśmy 18 przepisów w kategorii Papryka marynowana

Papryka konserwowa

Papryka konserwowa

WWWiola WWWiola

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Papryka marynowana

Papryka marynowana

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Marynowana papryka

Marynowana papryka

kurka79 kurka79

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę: