Idealny schab w galarecie jest kruchy, soczysty i delikatny w smaku. Przyrządza się go z niewielkich kawałków schabu oraz z żelatyny, marchewki, liści laurowych, czosnku granulowanego i oleju. Można go także nadziać owocami:  śliwką, jabłkiem lub pomarańczą. Schab w galarecie przygotowuje się przez półtorej godziny. Dobrze smakuje z sosem tatarskim i chrzanowym. Najczęściej podaje się go na zimno z dodatkiem świeżego pieczywa.

Polecane przepisy do kategorii Schab w galarecie

Znaleźliśmy 43 przepisów w kategorii Schab w galarecie

Schab w galarecie

Schab w galarecie

Ania321 Ania321

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Schab w galarecie

Schab w galarecie

halina halina

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Schab w galarecie

Schab w galarecie

plocia plocia

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

schab w galarecie 3

schab w galarecie 3

agabi22 agabi22

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Schab w galarecie

Schab w galarecie

Nati1.28 Nati1.28

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę: