nasturella

nasturella

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 236]

Przepyszna gulaszowa

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Z rozpływającą się w ustach wołowiną

Przepyszna gulaszowa Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Przepyszna gulaszowa

 

Sposób przygotowania:

Przepyszna gulaszowa
Mięso płuczemy, osuszamy. Obsmażamy na złoty kolor i zalewamy winem. Gotujemy ok 30 minut, dodajemy ziele, listek i przyprawy i zalewamy bulionem i gotujemy ok 40 min. Po tym czasie dodajemy obrane warzywa i gotujemy ok 20 min. Dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki, paprykę oraz kaszęi gotujemy ok 20 minut. Na koniec wyciągamy wrayzwa z zupy, marchewkę kroimy w plastry i dodajemy do zupy. Smacznego
Przepyszna gulaszowa
Mięso zalewamy bulionem, dodajemy warzywa
Przepyszna gulaszowa
Na ostatnim etapie gotowania dodajemy ziemniaki