Przyprawy ziołowe do mięs

Jakie przyprawy ziołowe do jakich mięs dodawać, aby smakowały wprost rewelacyjnie?

         
ocena: 0/5 głosów: 0
Przyprawy ziołowe do mięs
MIĘSA TŁUSTE: majeranek, ruta, tymianek, gorczyca, papryka

WIEPRZOWINA: kminek, kolendra, lubczyk, majeranek, tymianek, rozmaryn, bazylia, estragon, szałwia

WOŁOWINA: cząber, kolendra, lubczyk, rozmaryn, tymianek, szałwia, estragon, bazylia

CIELĘCINA: bazylia, estragon, kminek, lubczyk, tymianek, majeranek

DRÓB: bazylia, cząber, hyzop, do nadzienia: lubczyk, kminek, majeranek, rozmaryn, tymianek

DZICZYZNA: estragon, jałowiec, kolendra, kminek, rozmaryn

BARANINA: cząber, lawenda, majeranek, rozmaryn, szałwia, tymianek