Strona główna Przyprawy ziołowe do mięs

Przyprawy ziołowe do mięs

Mięsa « poprzedni
jagienka - Porady kulinarne: Przyprawy ziołowe do mięs offline

Srebrny Ekspert
Artykuły: 172
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Przyprawy ziołowe do mięs
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jakie przyprawy ziołowe do jakich mięs dodawać, aby smakowały wprost rewelacyjnie?


MIĘSA TŁUSTE: majeranek, ruta, tymianek, gorczyca, papryka

WIEPRZOWINA: kminek, kolendra, lubczyk, majeranek, tymianek, rozmaryn, bazylia, estragon, szałwia

WOŁOWINA: cząber, kolendra, lubczyk, rozmaryn, tymianek, szałwia, estragon, bazylia

CIELĘCINA: bazylia, estragon, kminek, lubczyk, tymianek, majeranek

DRÓB: bazylia, cząber, hyzop, do nadzienia: lubczyk, kminek, majeranek, rozmaryn, tymianek

DZICZYZNA: estragon, jałowiec, kolendra, kminek, rozmaryn

BARANINA: cząber, lawenda, majeranek, rozmaryn, szałwia, tymianek

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Przyprawy ziołowe do mięs  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane