iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Przystawka wiosenna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Szybka smaczna przystawka z jajek przepiórczych ,rzodkiewki i sałaty

Przystawka wiosenna

Składniki:

Przystawka wiosenna

 

  • 2 szt rzodkiewka,
  • 1 opakowanie szynka carpaccio,
  • 1 garść mix sałat,
  • oliwa,
  • Sól,
  • 6 szt jajko przepiórcze,
  • pieprz

 

Sposób przygotowania:

Przystawka wiosenna
Jajka przepiórcze gotujemy w osolonej wodzie ,studzimy obieramy z łupki .Mix sałat myjemy suszymy w wirówce do sałat układamy na półmisku dodajemy całe jajka. Dokładamy plasterki szynki . Można pociąć je w grubsze paski Rzodkiewkę myjemy odcinamy końce i kroimy drobno i posypujemy sałatkę .Podajemy skropione oliwą i doprawione solą i pieprzem świeżo zmielonym kolorowym .