Strona główna Pstrąg w migdałach

Pstrąg w migdałach

Pstrąg « poprzedni | następny »
Babcia Halinka - Przepis na: Pstrąg w migdałach offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2268
Pstrąg w migdałach
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 4073

Sprawione i umyte pstrągi natrzeć solą, oprószyć pieprzem, usmażyć na



Pstrąg w migdałach - SKŁADNIKI:

Pstrąg w migdałach - PRZYGOTOWANIE:

Sprawione i umyte pstrągi natrzeć solą, oprószyć pieprzem, usmażyć na niezbyt silnym ogniu (po 8 min z każdej strony). Usmażone ryby ułożyć na ogrzanym półmisku. W tłuszczu po smażeniu ryb lekko zrumienić posiekane migdały, wyłożyć na ryby, udekorować pietruszką i plasterkami cytryny.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pstrąg w migdałach  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pstrąg
Pstrąg łososiowy w marynacie musztardowo-sezamowej Pstrąg z grilla Pstrąg łososiowy w sezamie z sałatką z ogórków
Pstrąg łososiowy z warzywami Pikantny pstrąg smażony Pikantny pstrąg smażony
Pstrąg z cytryną, pomarańczą i zielonym pieprzem Grillowany pstrąg Pstrąg zapiekany z ziołami
Pstrąg  w folii pieczony Szparagi z grilla Pstrąg tęczowy w koperkowej śmietanie

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane