Strona główna Pstrąg w migdałach

Pstrąg w migdałach

Pstrąg « poprzedni | następny »
Babcia Halinka

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2268
Pstrąg w migdałach
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 4073

Sprawione i umyte pstrągi natrzeć solą, oprószyć pieprzem, usmażyć na



Pstrąg w migdałach - SKŁADNIKI:

Pstrąg w migdałach - PRZYGOTOWANIE:

Sprawione i umyte pstrągi natrzeć solą, oprószyć pieprzem, usmażyć na niezbyt silnym ogniu (po 8 min z każdej strony). Usmażone ryby ułożyć na ogrzanym półmisku. W tłuszczu po smażeniu ryb lekko zrumienić posiekane migdały, wyłożyć na ryby, udekorować pietruszką i plasterkami cytryny.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pstrąg w migdałach  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pstrąg
Ptysie z wędzonym pstrągiem i pastą jajeczną Pstrąg duszony w porach Pstrąg pieczony z masłem czosnkowym
Pstrąg łososiowy zaplatany w cieście francuskim Pstrąg z masłem cytrynowym Pstrąg łososiowy z sosem kokosowym  i pak choi
Pstrąg łososiowy w marynacie winno-pomarańczowej Pstrąg w zalewie octowej Faszerowany pstrąg
Pstrąg w galarecie Pstrąg w galarecie Pstrąg łososiowy pieczony w migdałach

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią polską (mazowiecką, kaszubską, wielkopolską lub śląską). Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez Ciebie kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20cm Fiskars Functional Form.

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane