Strona główna Pstrąg w migdałach

Pstrąg w migdałach

Pstrąg « poprzedni | następny »
Babcia Halinka

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2268
Pstrąg w migdałach
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 4073

Sprawione i umyte pstrągi natrzeć solą, oprószyć pieprzem, usmażyć na



Pstrąg w migdałach - SKŁADNIKI:

Pstrąg w migdałach - PRZYGOTOWANIE:

Sprawione i umyte pstrągi natrzeć solą, oprószyć pieprzem, usmażyć na niezbyt silnym ogniu (po 8 min z każdej strony). Usmażone ryby ułożyć na ogrzanym półmisku. W tłuszczu po smażeniu ryb lekko zrumienić posiekane migdały, wyłożyć na ryby, udekorować pietruszką i plasterkami cytryny.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pstrąg w migdałach  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pstrąg
Pstrąg pieczony z masłem czosnkowym Pstrąg łososiowy zaplatany w cieście francuskim Pstrąg z masłem cytrynowym
Pstrąg łososiowy z sosem kokosowym  i pak choi Pstrąg łososiowy w marynacie winno-pomarańczowej Pstrąg w zalewie octowej
Faszerowany pstrąg Pstrąg w galarecie Pstrąg w galarecie
Pstrąg łososiowy pieczony w migdałach Sałatka z wędzonym pstrągiem Pstrąg w pysznym sosie cytrynowym

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane