Strona główna Pstrąg z piekarnika

Pstrąg z piekarnika

Pstrąg « poprzedni | następny »
mela25

Srebrny Ekspert
Przepisy: 454
zdjęcia: 1 z 3
Pstrąg z piekarnika
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pyszny pstrąg z piekarnika


trudność: łatwe
czas:

Pstrąg z piekarnika - SKŁADNIKI:

Pstrąg z piekarnika - PRZYGOTOWANIE:

Koperek myjemy drobno siekamy . Ryby oczyszczamy . Czosnek zgniatamy . Pstrągi skrapiamy cytryną i nacieramy czosnkiem prószymy sola i pieprzem .Do środka wkładamy posiekany koper z łyżeczką masła .Każdą rybę owijamy plastrami boczku i pieczemy w 180 c około 30 minut .


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pstrąg z piekarnika  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pstrąg
Ptysie z wędzonym pstrągiem i pastą jajeczną Smażone pstrągi Pstrąg duszony w porach
Pstrąg pieczony z masłem czosnkowym Pstrąg łososiowy zaplatany w cieście francuskim Pstrąg z masłem cytrynowym
Pstrąg łososiowy z sosem kokosowym  i pak choi Pstrąg łososiowy w marynacie winno-pomarańczowej Pstrąg w zalewie octowej
Faszerowany pstrąg Pstrąg w galarecie Pstrąg w galarecie

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane