Strona główna Pstrąg z piekarnika

Pstrąg z piekarnika

Pstrąg « poprzedni | następny »
mela25

Srebrny Ekspert
Przepisy: 454
zdjęcia: 1 z 3
Pstrąg z piekarnika
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pyszny pstrąg z piekarnika


trudność: łatwe
czas:

Pstrąg z piekarnika - SKŁADNIKI:

Pstrąg z piekarnika - PRZYGOTOWANIE:

Koperek myjemy drobno siekamy . Ryby oczyszczamy . Czosnek zgniatamy . Pstrągi skrapiamy cytryną i nacieramy czosnkiem prószymy sola i pieprzem .Do środka wkładamy posiekany koper z łyżeczką masła .Każdą rybę owijamy plastrami boczku i pieczemy w 180 c około 30 minut .


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pstrąg z piekarnika  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pstrąg
Pstrąg pieczony z masłem czosnkowym Pstrąg łososiowy zaplatany w cieście francuskim Pstrąg z masłem cytrynowym
Pstrąg łososiowy z sosem kokosowym  i pak choi Pstrąg łososiowy w marynacie winno-pomarańczowej Pstrąg w zalewie octowej
Faszerowany pstrąg Pstrąg w galarecie Pstrąg w galarecie
Pstrąg łososiowy pieczony w migdałach Sałatka z wędzonym pstrągiem Pstrąg w pysznym sosie cytrynowym

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane