Strona główna Pstrąg z piekarnika

Pstrąg z piekarnika

Pstrąg « poprzedni | następny »
mela25

Srebrny Ekspert
Przepisy: 454
zdjęcia: 1 z 3
Pstrąg z piekarnika
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pyszny pstrąg z piekarnika


trudność: łatwe
czas:

Pstrąg z piekarnika - SKŁADNIKI:

Pstrąg z piekarnika - PRZYGOTOWANIE:

Koperek myjemy drobno siekamy . Ryby oczyszczamy . Czosnek zgniatamy . Pstrągi skrapiamy cytryną i nacieramy czosnkiem prószymy sola i pieprzem .Do środka wkładamy posiekany koper z łyżeczką masła .Każdą rybę owijamy plastrami boczku i pieczemy w 180 c około 30 minut .


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pstrąg z piekarnika  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pstrąg
Pstrąg łososiowy pieczony w migdałach Sałatka z wędzonym pstrągiem Pstrąg w pysznym sosie cytrynowym
Pieczony pstrąg Pstrąg w panierce Pstrąg marynowany smażony
Pstrąg gotowany Pstrąg łososiowy w maku z surówką z marchewki Pstrąg w panierce smażony na maśle
Pasta z wędzonego pstrąga Pstrąg pieczony na gałązkach świerkowych Jesienny pstrąg

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane