ptysie ziemniaczane

bozenab

Kuchcik
Przepisy: 2
ptysie ziemniaczane
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

smakują z mięsem i same są bardzo dobre


trudność: łatwe
czas:

ptysie ziemniaczane - SKŁADNIKI:

ptysie ziemniaczane - PRZYGOTOWANIE:

gotowane ziemniaki rozgnieść i dobrze zagnieść z mąką i jajkiem nastepnie rozgrzać dobrze tłuszcz tak jak na frytki dużą łyżką nabierać ciasto i spychac do smażenia obracając bo się smażą szybko


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do ptysie ziemniaczane  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki do potraw
Fasolka szparagowa z kukurydzą Sos pomidorowy z serkiem  Chlebowe paluchy wg p. Katarzyny S.
Udka pieczone w marynacie z sosem teriyaki Zdrowa surówka  z selera Pulpety w słonecznikowym sosie z makaronem
Kandyzowana skórka z Pomelo Skórka kandyzowana z mandarynek Marchew duszona z groszkiem
Surówka z selera i marchwi Surówka z selera, marchewki i kukurydzy Twaróg z porem i koperkiem (do ziemniaków)

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane