ptysie ziemniaczane

bozenab

Kuchcik
Przepisy: 2
ptysie ziemniaczane
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

smakują z mięsem i same są bardzo dobre


trudność: łatwe
czas:

ptysie ziemniaczane - SKŁADNIKI:

ptysie ziemniaczane - PRZYGOTOWANIE:

gotowane ziemniaki rozgnieść i dobrze zagnieść z mąką i jajkiem nastepnie rozgrzać dobrze tłuszcz tak jak na frytki dużą łyżką nabierać ciasto i spychac do smażenia obracając bo się smażą szybko


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do ptysie ziemniaczane  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki do potraw
Tymiankowy sos grzybowy z duszonych grzybów Surówka z kiszonym ogórkiem Domowa surówka z porem
Drożdżowe ślimaki z bazyliowym pesto i mozarrellą Kluseczki-zacierki Surówka z pora z ziarnami
Kapusta pekińska z papryką i przyprawą curry Panierowany seler Dobry domowy makaron
Mizeria z sosem koperkowym Kotleciki ziemniaczano-serowe Pasta jajeczna z czerwoną soczewicą

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane