ptysie ziemniaczane

bozenab - Przepis na: ptysie ziemniaczane offline

Kuchcik
Przepisy: 2
ptysie ziemniaczane
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

smakują z mięsem i same są bardzo dobre


trudność: łatwe
czas:

ptysie ziemniaczane - SKŁADNIKI:

ptysie ziemniaczane - PRZYGOTOWANIE:

gotowane ziemniaki rozgnieść i dobrze zagnieść z mąką i jajkiem nastepnie rozgrzać dobrze tłuszcz tak jak na frytki dużą łyżką nabierać ciasto i spychac do smażenia obracając bo się smażą szybko


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do ptysie ziemniaczane  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki do potraw
Pomarańczowa surówka Delikatna surówka z jabłkiem Gulaszowe z indyka w lubczykowym sosie
Kotlety z mielonego z ryżem + sos grzybowy Kapusta pekińska na ciepło z marchewką Nutella śliwkowa
 Surówka z czerwonej kapusty Kapusta zasmażana z boczkiem Paprykowa pasta ajwar
Fasolka smażona na maśle z bułka tartą Marchewka z groszkiem i brokułami Paszteciki drożdżowe inaczej

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 
 
 

Ostatnio komentowane