Racuszki z jajek i bułki tartej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Smaczny przepis na drugie danie Naszego obiadu. Z pewnością zasmakuje każdemu niejadkowi. Prosty i szybki przepis, nawet dla początkującego.

Racuszki z jajek i bułki tartej

Składniki:

Racuszki z jajek i bułki tartej

 

 

Sposób przygotowania:

Racuszki z jajek i bułki tartej
Jajka rozbić i wymieszać. Dodać do niech bułkę tartą i mieszać do uzyskania gęstej konsystencji. Wszystko doprawić do smaku vegetą (według uznania) ewentualnie można dodać też czosnek. Wykładać na patelnię porcję wielkości łyżki i leciutko je rozgnieść. Smażyć do uzyskania pięknego złotawego koloru. SMACZNEGO !

Tagi:

jajko tarta jajka